Ahmet Eşref Fakıbaba Tarsus’ta « Flash Haber Tarsus

1 Mayıs 2024 - 05:36

Ahmet Eşref Fakıbaba Tarsus’ta

Ahmet Eşref Fakıbaba Tarsus’ta
Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 9:25

97 views

GEÇMİŞ dönem Tarım Bakanlarından, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve İyi Parti Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yerel seçim öncesinde gerçekleştirdiği yurt gezisi kapsamında Tarsus’a geldi. Fakıbaba, İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Yunus Seven ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
 
May Life’da gerçekleşen basın toplantısına İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, partili yöneticiler, muhtarlar, Oda Başkanları ve partililer katıldı.
 
Burada gündemi değerlendiren ve soruları yanıtlayan Ahmet Eşref Fakıbaba, “Halk değişim istiyor. Özellikle emeklilerimiz. Eğer siz ülkeyi iyi yönetirseniz halkımız umutludur, mutludur. Bayram ikramiyesi bin TL iken, etin kilosu 29 TL’ydi. Şimdi 400-500 TL.
 
Ben deneyimlerimi başkan adaylarımıza aktarmak için buradayım. Sayın Mehmet Yunus Seven’in seçimlerden zaferle çıkacağına inanıyorum. Kazanınca 3 ayda bir Tarsus’a geleceğim ve kendisiyle birlikte caddeleri gezeceğiz” dedi.
 
Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ziyaretinden ve desteğinden dolayı teşekkürlerini ileten İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Yunus Seven ise önümüzde ki günlerde projelerini düzenleyeceği toplantı ile kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti.
 
Fakıbaba, Tarsus programı kapsamında kanaat önderleriyle de bir araya geldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.