Serdar Soydan: “Büyükşehir’in bütçesi emekliye, gençlere, yatırımlara yeter”  « Flash Haber Tarsus

14 Ocak 2025 - 09:39

Serdar Soydan: “Büyükşehir’in bütçesi emekliye, gençlere, yatırımlara yeter” 

Serdar Soydan: “Büyükşehir’in bütçesi emekliye, gençlere, yatırımlara yeter” 
Son Güncelleme :

25 Mart 2024 - 10:43

73 views

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Büyükşehir Belediyesinin bütçesi doğru kullanılırsa, Emekliye 10 Bin TL destek verir, gençlerin geleceğine ışık tutar, 19 Mayıs’ta tüm üniversiteli gençlerimize 1.000 TL sosyal destek verir , dar gelirli vatandaşımızın yanında olur, Mersin’in kalkınmasına, söz verdiğimiz projelerin hayata geçmesine yeterli olur. “ Dedi.

“Mersin’in asıl ve acil sorunlarına eğileceğiz”

Sosyal belediyecilik ile yol, kaldırım yapmanın artık tüm belediyelerin rutin işleri olduğu kaydeden Serdar Soydan, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı etkinliklerde, göreve geldiklerinde asli görevlerinin yanı sıra, Mersin’in asıl ve acil sorunlarına eğileceklerini, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, kente istihdam sağlayacak projelere ivedilikle başlayacaklarını söyledi.

“Mersin halkı artık Cumhur İttifakının gücünü kentte görmek istiyor”

Katıldığı seçim çalışmalarında vatandaşların kendilerine Mersin’in sorunlarını dile getirdiklerini anlatan Soydan, “Mersin’in hala bildik sorunlarla zaman kaybetmesi bizleri üzüyor. Halkımızda bu sorunları bizim çözeceğimizi çok iyi biliyor. Onlarda artık Mersin’de Cumhur İttifakının gücünü görmek istiyorlar. Bizde onlara her zaman umutsuzluğa kapılamamalarını, ‘üretken ve israftan uzak belediyeciliğe çok az kaldığını, Mersin’i Yaşa, Mersin’i Hisset. Şehrimizin güzelliklerini keşfet, enerjisini hisset, yaşamın tadını çıkar! Güzel günler çok yakın’ diyoruz.”  İfadelerini kullandı.

“Karavan Park Otelleri yapacağız”

Çok güzel projeler yapacaklarını da anlatan Soydan, “Her yer müzik sesi ile çınlayacak. Bir liman kenti olan Mersin’de konteyneri farklı bir bakış açısı ile ele alıp Gençlere yeni sosyal alanlar yaratacağız. Hemşehrilerimizin bir araya gelip nefes alabileceği, sosyal ve özgür bir alan oluşturacağız. Çok talep gören bir proje; oda Türkiye’de karavan sevdalısı Mersin’imize gelip de vakit geçirmek isteyenler, bu kültür rotasını izlemek isteyenler için karavan turizminde belli noktalarda Karavan Park Otelleri inşa edeceğiz “ Diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.